16 Eylül 2009 Çarşamba

Knight hileleri(Non pre giriş-msn koxp)


 
1)Premiumsuz Giriş Hileleri

Arkadaşlar preminum almayanlar için birkaç taktiğim var bende bunlardan biriyim.Daha oyuna giripte servere girmediğim olmamıştır.Anlatmak istediğim herzaman işe yarıyor.Belki bilen vardır ama bilmeyenler için yazıyorum emeğe saygı lütfen.

Taktikler

1-) Örneğin C2 ye girmek istiyoruz.C2 ye iki kere tıkla connect yap.Daha sonra hemen C1 e bas.Bunun sonucunda C2 ye girmeye deniyecek ve aynı şeyi bidaha yapma şansınız var yani deneye deneye girebilirsiniz.

2-)Bu taktiğin aynısı fakat birkaç şey değişik.Yine C2 diyelim. Sağ elimize mausu sol elimize ise enteri alalım.C2 ye 1 click mausla basalım(connect yapmayalim).Daha sonra mausu C1 in üstüne getirin.Önce entera 1 salise sonra mausla C1 e basın.Bunun sonucunda C2 ye girmeye deniyecek ve aynı şeyi bidaha yapma şansınız var yani deneye deneye girebilirsiniz.

3-)Buda öbürlerinin aynısı ama bu biraz daha değişik.Bu sefer 2. taktikteki gibi yapıyoruz fakat C1 e bascağımıza onun yerine mausu başka bi serverin üstüne getiriyoruz örneğin Manes. Sonra anlattığım gibi yapabilirsiniz.Bunun sonucunda C2 ye girmeye deniyecek ve aynı şeyi bidaha yapma şansınız var yani deneye deneye girebilirsiniz.

4-)Bu çtamam eski bir taktik bu biraz uzun ve sıkıcı gelebilir.Teker teker tüm serverleri deneyin C2 girmek isteseniz bile önce C2 deneyin.Daha sonra Ares ten başlayın Akara ya kadar devam edin. 1-2-3 1-2-3 hepsini deneyin birine girdi diyelim hemen back yapıyoruz ve aynısını tekrar deniyoruz.

5-) Alt+F6 Basılı tutun ve C1 ve C2 Sırayla seri seri basın hızlı olsun yoksa olmayabilir.
Eğer bildiğiniz varsa paylaşın taktikler burada biriksin.

Bunları doğru yaptığınız sürece istediğiniz kadar yapabilirsiniz.Asla pes etmek yok durmadan deneyin isterseniz 100 kere girmesin ama 101 de girer.Daha hiç girmediğim olmadı dediğim gibi.

Bunlar benim bildiklerim.

Bu arada diyelimki yanlışlıkla bunları yaparken C2 ye bastınız ve hiç bişey yapmadınız hemen non premium yazısı gelmeden bi servere 1 kere tıklayın. Ozaman hiç birşey olmamış gibi olur.

Ve ve ve en önemlisi size tavsiyem hiç ama hiç bir zaman sitelere güvenmeyin örneğin şifreni gir 5 gb veya şifreni gir 30 Gün gold premium gibi şeylere inanmayın bunun sonucunda charınız soyulabilir, level düşürtülebilir ve daha bir sürü şey yapılabilir.

Konu sabitlenirse sevinirim. Teşekkürler. Bu arada bu taktikler paylaşıldıysa özür dilerim ama hem hepsini toplamış oldum daha iyi sanırım.

Size hangisi kolay geliyorsa istediğinizi deneyebilirsiniz.

2)Msn Koxp

Öncelıkle knight online yanı k o girmeden once msn mızı acıyoruz sonra ıse araclardan Herzaman üstte seçeneğini seçiyoruz ve oyuna giriyoruz oyunda 1. skill kutumuza 3 lü 5 li skıll harıcınde bi sikill koyuyoruz sonrasında ıse alt-tab yapıp msn mızı k o ekranımıza cıkartıyoruz sonra onu ıyıce kucultup bi koseye koyabılırız 1.sill kutumuza harhangi 3 lü 5 lü ok skiil harcınde bi sikill yerlestırdıkten sonra z+1 yanı z tusu ve 1.skılle hızlı hızlı basıoruz sonra bırden msn tıkladıgmızda koxp kuralacaktır ama yelnız ılk baslarda urasmanız gerekecek ama z+1 tusuna basktıksan sonra en fazla yarım sanıye gecmeden msn tıklamassak olmaz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Knight Hileleri - Knight İndir,Knight Hile,Knight Online Hileleri,Knight Oyna Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008